cWebSpace

Zatraži ponudu

Osobne informacije

Informacije o projektu

Budžet i rokoviSAZNAJ VIŠE O NAMA
Web stranice

Razvijamo Web stranice prema vašim željama pomoću najmodernijih tehnologijama. Prezentacija i vidljivost vaše tvrtke na tržištu je jedan od najbitnijih faktora u poslovanju. Mi detaljno prilagođavamo stranice vašim potrebama s jedinstvenim vizualnim identitetom.

Web shopovi

Web trgovina ključ je uspjeha u prodaji. Radimo razvoj Web trgovina po mjeri i vašim potrebama. Neka se vaši proizvodi prodaju 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Unaprijedite svoj potencijal.

Cloud rješenja

Prebacite svoje poslovanje u najveću računalnu mrežu - internet. Zaštitite svoje podatke i upravljajte njima s bilo koje lokacije. Mi razvijamo Cloud rješenja po mjeri koja jednostavnim i brzim pristupom rješavaju vaše probleme u poslovanju.

Softver za kontrolu proizvodnje

Kontrola proizvodnje je najvažniji faktor u današnjoj industriji. Nudimo rješenja potpuno prilagođena vašem poslovanju. Pratite proizvodnju u realnome vremenu s bilo koje lokacije.

B2B e-Commerce

Brža prodaja, lakše održavanje narudžbi, mobilnost! Pratite statistike i povećajte prodaju. Informirajte svoje kupce o proizvodima putem e-pošte u par klikova. Pratite svoje pošiljke putem 470 kurirskih službi iz cijelog svijeta. Saznajte više

Rješenja po mjeri

Specijalizirani smo u rješavanju programskih problema koji se ne mogu riješiti s kupnjom gotovih rješenja. Gotovo svaki dio naših rješenja je izrađen od nule.

Želiš povećati prodaju?

B2B e-Commerce

Omogućite prodaju svojim klijentima 24/7 uz prilagođeni sadržaj, popuste...

Nastojimo omogućiti brzu implementaciju i jednostavno korištenje B2B e-Commerce-a uz stalnu i efikasnu korisničku podršku. cWebSpace B2B prilagođen je mobilnim uređajima da bi svaki korisnik dobio informacije kada su mu potrebne, te je dostupan u više jezika.

SAZNAJ VIŠE
cweb.space
Halsey News Network

cWebSpace je točno ono što vam treba ako tražite tvrtku za outsourcing. Profesionalnost i fantastična komunikacija stvaraju ugodan rad i odličnu poslovnu suradnju. Sa zadovoljstvom bih preporučio tvrtku cWebSpace za bilo koji oblik poslovanja jer jednostavno stvaraju poslovni odnos.

Direktor,Halsey News NetworkLLC

Halsey Scott English
WorldBlitz

Zadovoljstvo mi je preporučiti cWebSpace za sve vrste razvojnih potreba koje su vam potrebne.

Radimo s njima u više različitih kapaciteta već više od godinu dana i nikad se nismo našli razočarani njihovim radom. Od jednostavnih web-ažuriranja, kompliciranog programiranja, razvoja bazi podataka do dizajna korisničkog sučelja, uvijek smo od cWebSpace-a dobili rezultate iznad svih očekivanja.

U potpunosti sam uvjeren da će se svi koji odaberu cWebSpace osjećati na isti način.

Direktor, WorldBlitz LLC

Hugh Sinclair

cWebSpace