naslovnica
razvoj softvera
izrada web stranica
grafički dizajn
proizvodi
o nama
alati
reference
kontakt
WEB DEVELOPMENT
VINTAGE PRINT GALLERY LLC
razvoj online trgovine otvorenog i zatvorenog tipa tvrtke Vintage Print Gallery LLC
Tvrtka Vintage Print Gallery International LLC nalazi se na području SAD-a, te se bavi izradom i prodajom jedinstvenih umjetničkih slika.
problematika:
Kod Vintage Print Gallery, problem je bio zastarjeli web sustav za prodaju proizvoda, odnosno umjetničkih slika. Ono što se tražilo je bila izrada modernijeg sustava s određenim mogućnostima i funkcionalnostima za krajnje kupce i korisnike.
rješenje:
Naš tim programera i grafičkih dizajnera izradio je web sustav za potrebe online prodaje. Samom izradom web sustava razvili smo brojne mogućnosti za samog kupca, te smo ostvarili jednostavnu i jedinstvenu online prodaju umjetničkih slika. Izrađeni web shop je poseban po tome što korisnik može kombinirati svaku sliku po veličini, boji podloge i okviru koji mu odgovara, te na jednostavan način naručiti i kupiti.

Najveći zahtjev je bio upravo krajnji odabir artikla za kupnju iz baze od nekoliko stotina tisuća varijacija proizvoda (motiv, vrsta podloge, dimenzije, okvir), a da tvrtka ne mora angažirati fotografiranje svake kombinacije zasebno. Uz to, bilo je potrebno da rezolucija fotografija bude u maksimalnoj veličini i da sustav podnese veliki broj korisnika u istome trenutku s brzim otvaranjem željene kombinacije artikla.

cWebSpace d.o.o. je razvio softver koji je riješio sve zahtjeve klijenta i time se izbjeglo nepotrebno opterećenje sustava u vidu zasebnog obrađivanja svake kombinacije motiva, dimenzija, podloge i okvira.
glavni ciljevi projekta:
  • razvijen novi i moderan web sustav za prodaju umjetničkih slika
  • olakšana kupnja od strane krajnjih korisnika
  • ostvaren željeni odabir slika, okvira, dimenzija i podloga
  • riješen problem opterećenosti sustava velikom količinom podataka
POSJETI STRANICU
cWebSpace d.o.o.
Športska ulica 6A
HR 40000 Čakovec, Croatia
OIB: 64882899675
Temeljni kapital: 250.000,00 kuna
TEL +385 40 865 029
EML info@cwebspace.com
naši proizvodi
pratite nas