naslovnica
razvoj softvera
izrada web stranica
grafički dizajn
proizvodi
o nama
alati
reference
kontakt
ONLINE PRODAJA
SHOPPING BLITZ LLC
razvoj raznovrsnih alata i sustava za potrebe ShoppingBlitz LLC
ShoppingBlitz je platforma za e-trgovinu koja nudi obuću, odjeću i pribor, te broji nekoliko milijuna različitih proizvoda. Trgovina funkcionira putem nekoliko prodajnih kanala kao što su Amazon, eBay i Walmart, te broji više milijunsku prodaju (USD) na mjesečnoj bazi.
problematika:
Problematika s kojom se ShoppingBlitz susretao bilo je nekvalitetno upravljanje informacijama koje su dolazile od strane kupaca i dobavljača. Također, nedovoljno dobar prikaz proizvoda te nedostatak izvještaja, bili su problemi koje je bilo potrebno riješiti na odgovarajuće načine. Svi navedeni nedostaci dovodili su do nedovoljno dobrih rezultata poslovanja i gubljenja kupaca. Uz nedovoljno dobar web shop, ShoppingBlitz je imao problema i s ostalim prodajnim kanalima koji su nametali nove uvjete na tržištu i time tržišno natjecanje činili svakim danom sve težim.
rješenje:
Naša tvrtka je bila zadužena za razvoj online trgovine i raznovrsnih kompleksnih rješenja i alata koji su omogućili jednostavno upravljanjem informacijama (narudžbe, proizvodi, kupci, stanja, statusi naručene robe, izvještaji...) na svim prodajnim kanalima. ShoppingBlitzu smo izradili kvalitetan, moderan i pristupačan webshop s jasnim i odgovarajućim prikazom svih proizvoda i informacija, te se time krajnjem kupcu olakšana online kupnja. Uz webshop, razvijena je i B2B platforma (cWebSpace B2B e-commerce) koja im je omogućila jednostavno poslovanje sa svim klijentima i partnerima, te time omogućila potpunu prilagodbu i skalabilnost svim njihovim potrebama.

Rad sa ShoppingBlitzom nam je bio iznimno zadovoljavajući, jer je cilj bio ukloniti sve probleme s kojima su se susretali. Kao jedan od većih projekata, donio nam je veliko iskustvo i dodatno znanje koje sa zadovoljstvom ulažemo u daljnji rad.
glavni ciljevi projekta:
  • razvijen i implementiran moderan i pristupačan web shop sa 24h podrškom
  • raznovrsni alati koji su omogućili veću prodaju od konkurencije
  • razvijena B2B platforma za potrebe korporativnog poslovanja
  • ostvareno jednostavnije poslovanje s klijentima i partnerima
  • olakšana kupnja krajnjim korisnicima i povećanje prodaje
ŠTO JE CWEBSPACE B2B E-COMMERCE?
cWebSpace d.o.o.
Športska ulica 6A
HR 40000 Čakovec, Croatia
OIB: 64882899675
Temeljni kapital: 250.000,00 kuna
TEL +385 40 865 029
EML info@cwebspace.com
naši proizvodi
pratite nas