naslovnica
razvoj softvera
izrada web stranica
grafički dizajn
proizvodi
o nama
alati
reference
kontakt
BMS
BUSINESS MANAGEMENT SYSTEM
kompletno softversko rješenje za tvrtku Međimurje PMP d.o.o.
Međimurje PMP d.o.o., tvrtka je sa sjedištem u Čakovcu i dugi niz godina bavi se graditeljstvom, čeličnim i betonskim konstrukcijama, ALU i PVC stolarijom, brodogradnjom te drugo. S brojnim certifikatima, Međimurje PMP d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki na domaćem i stranom tržištu.
problematika:
Međimurje PMP d.o.o. susreo se s nekoliko različitih softverskih rješenja, svako je imalo svoje prednosti i nedostatke. Najveći problem je bio u nedostacima koji su se sporo rješavali ili uopće nisu bili rješivi. Od ograničenosti razvoja dodatnih funkcionalnosti, nemogućnosti poboljšanja specifičnih procesa, neefikasno praćenje proizvodnje, veliki trošak vremena potrebnog za izvršavanje pojedinih zadataka s korisničke strane pa sve do slabe komunikacije i podrške. Zbog specifičnih zahtjeva bilo je potrebno razviti novi ERP sustav u potpunosti prilagođen tvrtki. Sustav za kompletno poslovanje koji će se moći suočiti sa svim kompleksnim zahtjevima tvrtke, a ujedno da bude i jednostavan za korištenje (user friendly).
rješenje:
Rješenje koje je razvijeno za potrebe poboljšanja poslovanja tvrtke Međimurje PMP d.o.o. je u potpunosti prilagođeno zahtjevima klijenata jer se razvija upravo u suradnji s tvrtkom. Razvijeni sustav sastoji se od svim potrebnih modula poput računovodstvenog poslovanja, komercijale, praćenja proizvodnje, skladišnog poslovanja, upravljanja ljudskim resursima, DMS i mnoge druge. Kao kompletno rješenje svih obuhvaćenih modula, nastao je BMS (Business Management System), sustav namijenjen tvrtkama koje imaju komplicirane proizvodne i poslovne procese, te imaju potrebu za rješenjima koja su prilagođena njihovim potrebama i jednostavna za korištenje.

BMS je namijenjeni da poboljša poslovne procese, napravi ekonomsku uštedu, prepoznaje uska grla, te spriječi zastoje i time poboljša rezultate poslovanja.

Trenutno se koristi u metalurškoj, građevinskoj, tekstilnoj industriji i brodogradnji, te kod kompanija koje imaju serijsku ili specijaliziranu proizvodnji. Sustav je prilagodljiv neovisno o industriji ili branši.
glavni ciljevi projekta:
  • jedinstveni cjelokupan sustav za poboljšanje poslovanja sa svim modulima koji su potrebni poduzeću
  • ušteda vremena rada radnika
  • efikasna obrada podataka, te dobivanje pravovremenih informacija
  • prilagodba i potpuno praćenje proizvodnje u realnome vremenu
cWebSpace d.o.o.
Športska ulica 6A
HR 40000 Čakovec, Croatia
OIB: 64882899675
Temeljni kapital: 250.000,00 kuna
TEL +385 40 865 029
EML info@cwebspace.com
naši proizvodi
pratite nas